Antikvariát

Zapečené a gratinované dobroty

Miloslav Nosovský

39,00 Kč

Poslední kus skladem

Popis

Motto: Zvířata žerou, člověk jí, avšak jen duchaplný člověk umí jíst. (ANTHLEME BRILLANT-SAVARIN, FYZIOLOGIE CHUTI) Z lexikonu kuchařského názvosloví: Gratinování (zapékání) pokrmů je technologický postup dokončování tepelně připravených pokrmů krátkým zapečením v dobře rozehřáté troubě nebi salamandru. U gratinování je jde vždy o získání povrchové krusty (kůrky), což je pro tento druh pokrmů charakteristické.

Autor Miloslav Nosovský
Nakladatel Agentura VPK
Vazba Brožovaná
Rozměr 20,5 x 14,6 x 0,9 cm
Ilustrátor Luboš Bárta
Počet stran 90
Rok vydání 2003
ISBN 80-7334-008-9
EAN 9788073340087
Stav Nová - lehce poškozená
Jazyk čeština