Antikvariát
Zapečené a gratinované dobroty
Miloslav Nosovský
39,00 Kč
Poslední kus skladem
Popis
Motto: Zvířata žerou, člověk jí, avšak jen duchaplný člověk umí jíst. (ANTHLEME BRILLANT-SAVARIN, FYZIOLOGIE CHUTI)
Z lexikonu kuchařského názvosloví: Gratinování (zapékání) pokrmů je technologický postup dokončování tepelně připravených pokrmů krátkým zapečením v dobře rozehřáté troubě nebi salamandru.
U gratinování je jde vždy o získání povrchové krusty (kůrky), což je pro tento druh pokrmů charakteristické.
Autor |
Miloslav Nosovský |
Nakladatel |
Agentura VPK |
Vazba |
Brožovaná |
Rozměr |
20,5 x 14,6 x 0,9 cm |
Ilustrátor |
Luboš Bárta |
Počet stran |
90 |
Rok vydání |
2003 |
ISBN |
80-7334-008-9 |
EAN |
9788073340087 |
Stav |
Nová - lehce poškozená |
Jazyk |
čeština |