Antikvariát
Šéfkuchařův rok
Jiří Štift
119,00 Kč
Skladem 2 ks
Popis
Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil. S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku. Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...
Autor |
Jiří Štift |
Nakladatel |
EUROMEDIA GROUP a.s. |
Vazba |
Vázaná |
Rozměr |
24.0 x 18.0 x 1.2 cm |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2010 |
ISBN |
978-80-249-1326-1 |
Stav |
Nová - lehce poškozená |
EAN |
9788024913261 |
Jazyk |
čeština |