Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Zákaznická podpora:+420 775 414 271apokryf@apokryf.cz

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Neohodnoceno

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (1 ks) EAN: 9788073350369
130 Kč
130 Kč

Detailní popis produktu

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jazykové učebnice a slovníky
Autor: Křivánek Mirko
Nakladatel: LEDA spol. s r. o.
Vazba: Vázaná
Rozměr: 21,6 x 15,5 x 2,4 cm
Počet stran: 366
Rok vydání: 2008
ISBN: 80-7335-036-X
EAN: 9788073350369
Jazyk: čeština
Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Knižní alarm