Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Detailní popis produktu
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.Doplňkové parametry
Kategorie: | Jazykové učebnice a slovníky |
---|---|
Autor: | Křivánek Mirko |
Nakladatel: | LEDA spol. s r. o. |
Vazba: | Vázaná |
Rozměr: | 21,6 x 15,5 x 2,4 cm |
Počet stran: | 366 |
Rok vydání: | 2008 |
ISBN: | 80-7335-036-X |
EAN: | 9788073350369 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty