Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Související produkty
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788073350369
130 Kč
Detailní popis produktu
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jazykové učebnice a slovníkyNová - lehce poškozená |
|---|---|
| Autor: | Křivánek Mirko |
| Nakladatel: | LEDA spol. s r. o. |
| Vazba: | Vázaná |
| Rozměr: | 21,6 x 15,5 x 2,4 cm |
| Počet stran: | 366 |
| Rok vydání: | 2008 |
| ISBN: | 80-7335-036-X |
| EAN: | 9788073350369 |
| Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
