Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč

Čokolády

18 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (2 ks) EAN: 9788088980223
18 Kč

Detailní popis produktu

Odborný sprievodca najkvalitnejšími čokoládami na svete. Zasväcuje do histórie tejto lahodnej pochúťky, do problematiky pestovania kakaovníka a spracovania jeho plodov až po výslednú formu ­ čokoládu a bonbóny. Naučí správne ochutnávať výrobky z čokolády a predstaví prehľad svetových výrobcov a ich produktov.

Doplňkové parametry

Kategorie: Učebnice, encyklopedie, Nová - lehce poškozená
Autor: Chantal Coadyová
Nakladatel: Fortuna print
Vazba: Vázaná
Rozměr: 20,5 x 15,5 cm
Počet stran: 192
Rok vydání: 2000
ISBN: 80-88980-22-4
EAN: 9788088980223
Jazyk: slovenština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola