Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Detailní popis produktu
Nové způsoby vaření přímo "na stole" - fondue, raclette, grilování na horkém kameni - jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel. V této knize najdete nejen klasické předpisy pro všechny tři způsoby přípravy těchto jídel, ale dozvíte se také, jak připravit nejrůznější omáčky, dipy a rafinované přílohy. Prostě pro každou chuť i pro každý mlsný jazyk tu najdete to pravé. Návodná kniha je plná barevných fotografií. U každého receptu jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Kolektiv autorů |
Nakladatel: | GRADA Publishing, a.s. |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Rozměr: | 21,0 x 14,5 x 0,5 cm |
Počet stran: | 96 |
Rok vydání: | 2005 |
ISBN: | 80-247-1171-0 |
EAN: | 9788024711713 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty