Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Neohodnoceno
103 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: Použité zboží - jako nová
Skladem (1 ks) EAN: 9788087575147
103 Kč

Detailní popis produktu

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé! Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, Použité zboží - jako nová
Autor:
Nakladatel: BURDA Media 2000 s.r.o.
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Rozměr: 28,2 x 21,5 x 1,2 cm
Počet stran: 160
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-87575-14-7
EAN: 9788087575147
Jazyk: čeština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola