Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Související produkty
Stav: Použité zboží - jako nová
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788087575147
103 Kč
Detailní popis produktu
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé! Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.Doplňkové parametry
| Kategorie: | KuchařkyPoužité zboží - jako nová |
|---|---|
| Autor: | |
| Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
| Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
| Rozměr: | 28,2 x 21,5 x 1,2 cm |
| Počet stran: | 160 |
| Rok vydání: | 2014 |
| ISBN: | 978-80-87575-14-7 |
| EAN: | 9788087575147 |
| Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
