Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Nové receptúry a technológia pokrmov
Související produkty
Stav: nová
Skladem
(2 ks)
EAN: 9788089350209
664 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(5 ks)
EAN: 9788089350209
800 Kč
Detailní popis produktu
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Knihy ve slovenštiněnová |
|---|---|
| Autor: | Konrád Kendík |
| Nakladatel: | Nová práca, spol. s r.o. |
| Vazba: | Vázaná |
| Rozměr: | 30.6 x 22.0 x 5.7 cm |
| Počet stran: | 1270 |
| Rok vydání: | 2010 |
| ISBN: | 978-80-89350-20-9 |
| EAN: | 9788089350209 |
| Jazyk: | slovenština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
