Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč

Nové receptúry a technológia pokrmov

od 664 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: nová
Skladem (2 ks) EAN: 9788089350209
664 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (5 ks) EAN: 9788089350209
800 Kč

Detailní popis produktu

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy ve slovenštině, nová
Autor: Konrád Kendík
Nakladatel: Nová práca, spol. s r.o.
Vazba: Vázaná
Rozměr: 30.6 x 22.0 x 5.7 cm
Počet stran: 1270
Rok vydání: 2010
ISBN: 978-80-89350-20-9
EAN: 9788089350209
Jazyk: slovenština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola