Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Související produkty
Stav: nová
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788088929604
369 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788088929604
323 Kč
Detailní popis produktu
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.Doplňkové parametry
| Kategorie: | KuchařkyNová - lehce poškozená |
|---|---|
| Autor: | Konrád Kendík |
| Nakladatel: | Nová práca |
| Vazba: | Vázaná |
| Rozměr: | 30,3 x 21,5 cm |
| Počet stran: | 715 |
| Rok vydání: | 2004 |
| ISBN: | 9788088929604 |
| EAN: | 9788088929604 |
| Jazyk: | slovenština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
