Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Detailní popis produktu
Rádi mlsáme, aspoň většina z nás, a proto v hojném počtu navštěvujeme cukrárny a kavárny, abychom si pochutnali na umných výtvorech mistrů cukrářů a pekařů. A nejeden či nejedna z nás si v sladkém opojení nad zákuskem, dezertem či dortem řekne: To tak mít doma. Jak se to asi dělá? Jakým trikem to drží pohromadě? Nuže, těmto hloubalům z řad široké veřejnosti je určena tato cukrářská příručka, již sepsala Stanislava Lesáková, cukrářka na slovo vzatá, odborná učitelka z potravinářské školy v Brně. Shrnula v ní nejen základní dovednosti cukrářského řemesla, ale zakomponovala do ní i bohaté zkušenosti získané od vlastní babičky a dalších minulověkých umělkyň domácích kuchyní. Jak a z čeho zpracovat různá těsta, krémy a polevy, jak upéct, vytvarovat, ozdobit, jaké pomůcky jsou k tomu zapotřebí a jaké postupy je vhodné či nutné dodržet.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Stanislava Lesáková |
Nakladatel: | TeMi CZ, s.r.o. |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Rozměr: | 21,0 x 14,8 x 5,0 cm |
Počet stran: | 88 |
Rok vydání: | 2009 |
ISBN: | 978-80-87156-19-3 |
EAN: | 9788087156193 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty