Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč

Uzení pro labužníky - Uďte jako profík

151 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem (1 ks) EAN: 9788027105335
151 Kč

Detailní popis produktu

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, Použité zboží - běžné opotřebení
Autor: Bellersen Quirini Cosima
Nakladatel: Grada
Vazba: Knihy - paperback
Rozměr: 17 × 23,5 cm
Počet stran: 128
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-271-0533-5
EAN: 9788027105335
Jazyk: čeština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola