Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
Související produkty
Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788027105335
151 Kč
Detailní popis produktu
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.Doplňkové parametry
| Kategorie: | KuchařkyPoužité zboží - běžné opotřebení |
|---|---|
| Autor: | Bellersen Quirini Cosima |
| Nakladatel: | Grada |
| Vazba: | Knihy - paperback |
| Rozměr: | 17 × 23,5 cm |
| Počet stran: | 128 |
| Rok vydání: | 2017 |
| ISBN: | 978-80-271-0533-5 |
| EAN: | 9788027105335 |
| Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
