Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Detailní popis produktu
aneb, průvodce "Éčky" v potravinách Kniha Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. Éčkami. První kapitolu tvoří slovníček důležitých pojmů, ve druhé jsou definovány jednotlivé kategorie přídatných látek (konzervanty, emulgátory atd.). V několika dalších kapitolách naleznete obecné informace o používání přídatných látek, jejich testování, možném vlivu na lidské zdraví a řadu dalších. V šesté kapitole jsou popsány všechny přídatné látky, které se mohou v České republice v potravinách používat i některé látky, které jsou v současné době zakázány, ale mohou být v budoucnu povoleny nebo se používají v cizině. U každé látky je uvedena stručná charakteristika, oblast použití, možné nežádoucí účinky a legislativní status.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sport a fitness |
---|---|
Autor: | Tereza Vrbová |
EAN: | 9788023875041 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty

Lexikon bojových sportů od aikida k zenu - 3. vydání
Značka: Weinmann Wolfgang
Skladem
(0 ks)
39 Kč
+ další

Právě přidané

Radost z jídla: nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta
Načítám autora...
Skladem
(0 ks)
38 Kč
+ další