Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Související produkty
Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788024740683
109 Kč
Detailní popis produktu
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.Doplňkové parametry
| Kategorie: | KuchařkyPoužité zboží - běžné opotřebení |
|---|---|
| Autor: | Dyk Vladimír |
| Nakladatel: | Grada |
| Vazba: | Knihy - vázané |
| Rozměr: | 16,6 × 23,5 cm |
| Počet stran: | 132 |
| Rok vydání: | 2012 |
| ISBN: | 978-80-247-4068-3 |
| EAN: | 9788024740683 |
| Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
