Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty

Neohodnoceno
109 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem (1 ks) EAN: 9788024740683
109 Kč

Detailní popis produktu

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, Použité zboží - běžné opotřebení
Autor: Dyk Vladimír
Nakladatel: Grada
Vazba: Knihy - vázané
Rozměr: 16,6 × 23,5 cm
Počet stran: 132
Rok vydání: 2012
ISBN: 978-80-247-4068-3
EAN: 9788024740683
Jazyk: čeština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola