Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Zapečené a gratinované dobroty
Související produkty
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(1 ks)
EAN: 9788073340087
27 Kč
Detailní popis produktu
Motto: Zvířata žerou, člověk jí, avšak jen duchaplný člověk umí jíst. (ANTHLEME BRILLANT-SAVARIN, FYZIOLOGIE CHUTI) Z lexikonu kuchařského názvosloví: Gratinování (zapékání) pokrmů je technologický postup dokončování tepelně připravených pokrmů krátkým zapečením v dobře rozehřáté troubě nebi salamandru. U gratinování je jde vždy o získání povrchové krusty (kůrky), což je pro tento druh pokrmů charakteristické.Doplňkové parametry
| Kategorie: | KuchařkyNová - lehce poškozená |
|---|---|
| Autor: | Miloslav Nosovský |
| Nakladatel: | Agentura VPK |
| Vazba: | Brožovaná |
| Rozměr: | 20,5 x 14,6 x 0,9 cm |
| Ilustrátor: | Luboš Bárta |
| Počet stran: | 90 |
| Rok vydání: | 2003 |
| ISBN: | 80-7334-008-9 |
| EAN: | 9788073340087 |
| Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
