Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Související produkty
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(3 ks)
EAN: 9788073576554
536 Kč
Detailní popis produktu
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Obchod a ekonomieNová - lehce poškozená |
|---|---|
| Autor: | Dana Tesone |
| Nakladatel: | Wolters Kluwer ČR, a.s. |
| Vazba: | Brožovaná |
| Rozměr: | 23,5 x 15,6 x 2,3 cm |
| Počet stran: | 400 |
| Rok vydání: | 2011 |
| ISBN: | 978-80-7357-655-4 |
| EAN: | 9788073576554 |
| Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
