Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Zákaznická podpora:+420 775 414 271apokryf@apokryf.cz
Akce 584 Kč –20 %

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Neohodnoceno

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (3 ks) EAN: 9788073576554
584 Kč
467 Kč
584 Kč –20 % 467 Kč

Detailní popis produktu

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.

Doplňkové parametry

Kategorie: Obchod a ekonomie
Autor: Dana Tesone
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
Vazba: Brožovaná
Rozměr: 23,5 x 15,6 x 2,3 cm
Počet stran: 400
Rok vydání: 2011
ISBN: 978-80-7357-655-4
EAN: 9788073576554
Jazyk: čeština
Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Knižní alarm